Det vigtigste frirum

Lidt om et bryllup og en god idé til vinterferien

IMG_7391

I morges postede min mand et indlæg på sin facebookside hvor han løftede sløret for endnu én af vores store planer for 2015.

Vi skal holde den bryllupsfest vi skylder, fra vores bryllup for snart fem år siden. Vi blev gift i vores lejlighed, oppe under taget midt inde i København K på den skønneste efterårsdag, omgivet af vores aller, aller nærmeste. Det var en vidunderlig dag – og dagen hvor vi afslørede for alle, at jeg var gravid. Jeg var så lykkelig helt ind i mit hjerte, at jeg ikke formåede andet end at flæbe mig igennem vielsen og brylluppets eneste tale, dén fra min mand.

Min graviditet gjorde, at jeg var træt som et alderdomshjem og jeg faldt om på sengen, med alt tøjet på, nærmest inden solen var gået ned. Behøver jeg sige, at min mand var en lillesmule træt af situationen, lige der?

Vi skylder derfor et brag af en fest, men har indtil nu ikke styr på meget andet end datoen og det faktum at vi gerne vil invitere alle vores venner til et brag af en kæmpefest. Lokationen forestiller vi os helst skal være enten i nærheden af Sønderborg eller København, hvor vores hjerter og netværk er nærmest, men udover dét, er vi på bar bund. Vi har overvejet alt fra privat ø og glamour for alle pengene, til spejderhytte. Vi er på bar bund, men sætter hyggen klart højere på prioriteringslisten, end glamouren. Jeg er jo sønderjyde i hjertet, og er vokset op med høstfester i stalden og halm i træskoene.

Så hvis der sidder nogen derude, som lige har det perfekte sted at smide en stor bryllupsfest, så giv lige et praj, ik’?

Udover bryllupsplanlægning, har jeg brugt dagen på at få gjort vores kæmpehus rent, så det er lækkert til en masse fremvisninger i vinterferien. Jeg hørte nemlig på p4 forleden, at de kløgtige herrer fra De Eneste To, Simon Kvamm og Peter Sommer fortalte om, at de allerhippeste søger væk fra byen og mod vandkantsdanmark. Slow Living vinder i højere grad indpas – og dét er der rig mulighed for her. Her er den dejligste atmosfære og huset, udsigten og byen indbyder til refleksion, ro og rivende udvikling af kreative tanker og idéer. Jeg har aldrig følt mig så inspireret, som jeg gør her.

 

Så med fare for at I bliver trætte af at jeg beder jer om alt muligt, vil jeg alligevel vove skindet og opfordre Jer til – hvis I ikke lige har andre planer i ferien – at slå et smut omkring Broager, hvis I er på husjagt i det sønderjyske. Hvis ikke, så sig det endelig videre, så er I ski’e søde. Det er I nu alligevel, men huset fortjener nogle nye, gode ejere og jeg har kriller i fingrene for at komme videre.

Salgssiden – og en masse billeder af huset – kan findes lige HER

(Hvis linket ikke virker, kan man også google Mejerivej 10, Broager, så vil det komme op i søgeresultatet)

 

kys fra cana

   

26 kommentarer

 • Lene

  Hej Cana.
  Tillykke med kærligheden!
  Vi skal selv afholde vores bryllup i Brønshøj, stedet hedder Restaurant Bellahøj http://www.bellahoej.dk
  De laver ikke andet end selskaber og jeg synes priserne er rimelige :-)
  Smil, Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vi fik lov til at holde vores bryllup i Naldmose spejderhytte i fynshav, med stort telt på græsplænen med udsigt ud over vandet – spejderhytten er gammel, men rammerne er fantastiske :)
  Vi var selv 80 gæster med største delen overnattende i spejder hytten :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cana

   Åh det lyder romantisk! Jeg tror dog måske det bliver lidt køligt i telt i oktober…
   KH Cana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Agerbo

  På Ærø – Søby Gård. Ærø ER bare skøn om sommeren. Sig til hvis du mangler en kok derover. Kender 2 der kan trylle (min mor og lillebror).
  Kh Mette fra Sønderborg

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cana

   Ha ha, det ligger nok liiiiidt for langt fra både Sønderborg og København, selvom det er en vidunderlig ø :)
   KH Cana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice M

  krusmølle!! Perfekr til staldstemning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cana

   Det vil jeg tjekke ud! Tak :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke

   Krusmølle er et fantastisk hyggeligt sted… Rigtig søde mennesker der har det.
   Jeg har arbejdet der for en del år tilbage og trods det “kun” var et julejob er det min bedste arbejdsplads indtil videre:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cana

   Det lyder virkelig som et dejligt sted!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tørning Mølle, nær Hammelev (Sønderjylland)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  I skal helt sikkert tjekke Sonnerupgaard ud! Det ligger lidt uden for Roskilde, de har fede lokaler hvor man kan holde fest så længe man gider – og der er også værelser…
  Tjek også Rungstedgaard.dk – min smukke arbejdsplads :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie B

  hvad med Camilla Plums bondegård på Nordsjælland? Der er halm, hygge og h… god mad. Gården hedder Fuglebjerggaard, og min konfirmation er holdt der. Var en fantastisk dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg har været til to bryllupper på Allégården (ligger i Marslev mellem Odense og Nyborg). Midt imellem jeres to byer ja, men der er overnatning til ca. 30 personer, så måske det veje op for det? ;-)

  Man lejer det som et sommerhus, men der er den fineste festsal udover alle de øvrige faciliteter… :-)

  http://www.feriepartner.dk/sommerhuse/sommerhus-M66721-3/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cana

   Med en gæsteliste på 100+ kan 30 sovepladser nok desværre ikke gøre det, selvom stedet ser helt perfekt ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min mand er bryllupsfotograf og skød et bryllup på Lungholm gods på Lolland, det ser vildt fedt ud! Tjek det ud på http://www.renebenkjer.com/getting-ready/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Dyg

  Hotel Nørreherredhus i Nordborg, vi har Holst begge barnedåben derinde og personalet er super flinke og servicen er i top:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tillykke med 2015 ;)

  Som jeg skrev på Thomas status imorges så synes jeg at I skal tjekke http://www.wigwam.dk det er godt nok hverken i Sønderborg eller København… Men i Horsens – lidt midt i mellem… Og så er det vildt hyggeligt… Vi skal selv holde vores bryllup der i august…

  Alt mulig held og lykke med ALT i 2015 :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cana

   Tak Louise – og selv held og lykke! Det lyder dejligt med et augustbryllup :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Ved ikke om det er fordi jeg er på telefonen, men linket virker ikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cana

   Tak for tippet – jeg har lagt en lille notits ind nederst i indlægget om det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det vigtigste frirum