Vind gavekort på 2000 kroner til Jane Kønig!

Ja, vi har købt lejlighed! 

Et par stykker af Jer har allerede gættet det, vi har købt en lejlighed. Sgu.

En – vidstnok – dejlig lejlighed på Østerbro. Vidstnok, fordi jeg faktisk ikke har set lejligheden endnu. Et par billeder, en plantegning og grønt lys fra min mand, som så lejligheden og faldt i snak med nogle søde naboer og desliges børn. En god gård og gode naboer er i virkeligheden det allervigtigste for os. Eller for mig. Thomas kan vidst bo hvor som helst og er enormt god til at tilpasse sig. Jeg er lidt mere besværlig. Til gengæld har jeg en virkelig god fornemmelse af lejligheden, som jeg skal se i morgen for allerførste gang.

Huset i Broager er stadig til salg og altså sat gevaldigt ned i pris, i håbet om hurtigt at finde en køber. Hvis ikke det lykkes, lejer vi det ud og bliver altså en slags bolighajer, omend det er noget ufrivilligt. Vores megaseje – og altså nu utroligt billige – hus, kan stadig ses (og deles videre på Facebook, hvis nogen skulle være så søde) lige HER.

Derfor, fra en snarlig jydekøbenhavner, ha’ en dejlig aften, ik (sagt med sådan overdreven kjøwenhavner-dialekt, som kun en sønderjyde kan præstere).

Mojn!

kys fra cana

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind gavekort på 2000 kroner til Jane Kønig!