Så er vi landet i Afrika!

Babyinspiration: Verdens blødeste ble

P2020760

Annonce

Selvom jeg lige nu sidder på den modsatte side af jordkloden og i øvrigt ikke sådan har for sædvane sådan at skrive så meget om mine børn eller de produkter jeg bruger til dem for den sags skyld, kunne jeg ikke lade være med at sige ja tak, da Libero forleden spurgte om ikke jeg kunne tænke mig at annoncere lidt for deres nyeste ble, Libero Touch, som jeg faktisk også tidligere har skrevet om og som I kan læse meget mere om på Liberos egen hjemmeside HER.

Grunden til jeg sagde ja tak er fordi jeg virkelig gerne vil være med til at udbrede kendskabet til denne ganske fortræffelige ble. Den er uden sammenligning den allerblødeste ble jeg nogensinde har haft i hænderne. Virkelig.

Når jeg skal tænke på egenskaberne for en god ble, er der for mig at se primært to kvaliteter der spiller ind. Allervigtigst er det selvfølgelig at den lever op til kravet om at kunne holde både vådt og “mindre vådt” indenfor bleområdet, således der ikke sker utilsigtede uheld i tide og utide. Dernæst tænker jeg, at den skal være behagelig for barnet at have på, så barnet frit kan bevæge sig, lege, udforske verden og selvfølgelig sove, uden at bleen hverken kradser eller strammer. Det er lidt ligesom toiletpapir, ikke? Der er bare ikke nogen der synes at det billige avispapirslignende stive sjask, man kan få smidt i nakken er særligt godt. Det handler om god kvalitet og gode materialer.

Libero Touch bleen er virkelig lækker i materialet og den har en virkelig god sugeevne, som jeg altså, siden jeg forrige gang skrev om bleen, har gennemtestet i samarbejde med min 1-årige. Den er hundrede procent godkendt og jeg kan kun give den mine varmeste anbefalinger – den føles nærmest blødere end et par rigtige bomuldsbukser.

Desværre for mig – eller altså desværre for blebrugeren i husstanden her – er Libero Touch så pokkers vanedannende at jeg er havnet i et nyt dilemma, fordi den rent størrelsesmæssigt ikke helt matcher vores behov. Den findes som “almindelig” ble i fire størrelser op til 11 kg, hvorefter bleerne udelukkende fås som buksebleer. Min yngste vejer lidt mere end gennemsnittet af 1-årige og han vejer i hvert fald mere end 11 kilo, selvom han – i hvert fald i mit univers af indgroede vaner – stadig er lettest at have med at gøre i en almindelig ble. Derfor står jeg nu og skal finde ud af om jeg skal “gå tilbage” til de mindre bløde, traditionelle bleer eller om jeg skal fortsætte den gode stil overfor mit barn og vænne mig til at give ham bukseble på. Jeg mistænker lidt at det bliver det sidste.

Hvis nogen af jer der læser med, kunne have lyst til også at prøve de nye Libero Touch bleer, så udlodder jeg to pakker bleer til én af jer. Alt I skal gøre for at deltage er, at skrive jeres eget navn, samt hvilken størrelse bleer I ønsker i kommentarfeltet herunder. Vinderen får direkte besked om en uges tid, når jeg er hjemme fra Afrika igen. 

Pøj pøj!

kys fra cana

   

82 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er vi landet i Afrika!