Salte chokolademandler

(Hvor) synes I at Thomas og jeg skal optræde sammen?

Skærmbillede 2016-02-23 kl. 20.23.11

Så er det en realitet. Thomas er taget afsted mod sin forårstourné og al den tid jeg har været vant til at have ham hjemme til at holde mig ved fornøjeligt selskab, skal jeg nu finde ud af at udfylde med noget andet. Oftest når han er væk, kaster jeg mig over forskellige projekter og denne gang bliver formentlig ingen undtagelse.

Heldigvis kommer han hjem 3-4 dage om ugen, så børnene og jeg ikke kommer til at savne ham alt for meget – og vice verca, selvfølgelig.

Egentlig havde vi aftalt – og ikke mindst lovet – at jeg skulle med rundt og optræde sammen med Thomas alle de steder der blev udsolgt, men fordi billetterne de fleste steder er blevet revet væk hurtigere end en gadesælgers paraplyer på en heftig regnvejsdag og fordi jeg selv i mellemtiden har fået en godt fyldt væk-hjemmefra-kalender, først med en tur til Sierra Leone og om nogle uger en pressetur til Los Angeles, har vi besluttet at ændre planerne, så vores børn ikke skal passes mere end allerhøjest nødvendigt. Bevares, de elsker at blive passet og Jens snakker stadig om hvordan han forleden fik overtalt faster Dorte til at læse hele tre kapitler af Bare Kald mig Tofte, men ikke desto mindre, kan jeg ikke bære det indeni mit hjerte at være så meget væk fra mine børn. Jeg beklager virkelig til de af jer, der havde håbet på både at få krammere og aftryk af mine røde læber på kinderne, men jeg lover, at tage revanche en anden gang!

Vi ved endnu ikke helt hvor mange og hvilke koncerter jeg tager med til, andet end at jeg drømmer om i hvert fald at indtage Bremen. Er der nogle af koncerterne (som I kan se en plan over HER) I stemmer for at jeg skal med til, udover dén her i København d. 30.april?

kys fra cana

   

21 kommentarer

 • Trine Nordentoft

  Rønne ville være skønt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  SORØ!
  Kunne være brandhyggeligt og det er så tæt på, at det kun behøver at være en ganske kort pasning for poderne.
  Det er første gang, min mand og jeg skal afsted sammen efter lillesøsters ankomst i september og jeg glæææder mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mikala

  Odense! (7/5)
  Har fortalt min kæreste så meget om dig og din blog, så han bliver da NØDT til at se dig live!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  HERNING :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg stemmer altså på Køge. Så og hørte jer sammen på Rust – det var SÅ godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Aalborg 31. Marts! Det ville være så lækkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Læste det virkelig som “Bare KNALD mig Tofte!!”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Poder

  Vejle eller Kolding måske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine B

  Den oprindelige aalborg tour dag; 16.4
  Min mand og jeg gav hinanden billetter til koncerten i julegave, og hvor ville det være fedt at du var med :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HKH

  Herning / Aalborg. Kan se at Thomas skal til Aalborg samme dag som han er i Herning … Så kunne du jo nå hele to koncerter på en dag. Det er da optimering som er til at forstå for os småbørnsforældre;) Endda er koncerten udsolgt i Aalborg (det er nu i Herning jeg håber at møde dig).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  Aalborg!! Helt sikkert, mig og min kæreste var der også sidste gang Thomas optrådte og det var PISSE fedt! Har givet min kæreste billetterne i årsgave – det kunne være fedt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅ meget Odense d. 7 maj!!!! F*** jeg ville elskede det :D :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Aarhus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liza

  Tag med til Aalborg den 31. marts!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kom til Århus! Det er sådan en hyggelig by

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salte chokolademandler