Los Angeles, barselsknold og næsten færdiguddannet

Ja, sgu! Jeg har lige købt et kolonihavehus! 

Der har efterhånden været mange både vilde og vigtige underskrifter i mit liv. Dén på min ed som jordemoder, da jeg skulle ansøge om min autorisation efter endt uddannelse, dén på min første lejlighed og dén på mit ægteskab, for at nævne nogle få – og nu også den på min allerførste feriebolig. Eller altså, på dét kolonihavehus som jeg netop har sat en krussedulle på at ville købe. Og jeg har så gedigent meget optur over det, at selv de hurtigste marathonløbere i sekunderne inden startskuddet før et vigtigt løb, ikke ville kunne følge med mig over stok og sten, hvis det var med verdens dejligste lille have i sigte, lige nu. Kæft, hvor er jeg glad altså!!

Denne sommer, hvor Thomas nærmest skal arbejde i døgndrift og jeg samtidig har givet børnene fri fra børnehave i hele juli, giver det simpelthen så god mening med et kolonihavehus, hvor vi kan søge ud, når vi trænger til frisk luft og jord under neglene (og liggestole og en trampolin, som jeg planlægger at anskaffe til haven, i en fart) og hvor Thomas stadig snildt kan komme ud, når han i ny og næ har en ledig stund til dén slags. Huset ligger nemlig i et smadderdejligt naturområde, ikke andet end en halv times kørsel enten i bil eller tog fra hvor vi bor og hvor kan jeg dog næsten ikke vente til det bliver juli, hvor vi overtager det! Jeg ser allerede billedet for mit indre øje, af en sprinkler som både vander græs og glade børn, imens jeg hører lydbøger med det ene øre og verdens dejligste børnelatter med det andet. Idyl!

Argjmen det bliver så mega godt! Også selvom jeg altså – forhåbentligt i tæt samarbejde med min far, som er usædvanlig handy – lige skal bruge et par dage (eller uger!) på at etablere et badeværelse, inden jeg kan smide mig i førnævnte liggestole, men oh the joy, hvor jeg glæder mig til kølig hvidvin i aftensolen og børn der bare leger og leger og leger, som de gjorde det i dag, da vi var ude for at sætte en af de sjovere underskrifter jeg kan mindes at have sat.

img_7420

JAAAAAHUUUUUU!!

kys fra cana

   

20 kommentarer

 • fez

  Satans, det har jeg lige siddet og savlet over på DBA – han ku’ da godt lige ha’ markeret det solgt (altså ikke at jeg har rede penge til at købe det lige nu alligevel, men…satans!)

  Øhm. Eller tillykke ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Vi skrev også under på en kolonihave i tirsdags. Noget gammel lort ude i Herlev. Men det var billigt og nu er det vores. Vi var så heldige at få nøglerne med det samme. Så i weekenden skal vi ud og rykke gamle gulvtæpper af 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inga

  Du er simpelthen så dejlig naturlig i tænke og hvad ved jeg man bliver så glad over at følge dig. Stort knus fra en halvgammel jyde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Hvor skønt! Stort tillykke med det, og håber I får den dejligste sommer derude :) Jeg drømmer selv om at sætte sådan en underskrift engang..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AmmyPhoks

  University Software Essay Composing Provider | Ideal on line paper writers | Implement For any Position Letter | Am i able to fork out anyone to undertake my essay.

  http://www.arkarico.com/methods-of-writing-essays-40/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med kolonihaven <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte Petersen

  Hvor ER det dejligt for jer. Dine / Jeres unger vil elske det :-)
  Og et køligt,eller to, glas hvidvin er helt på sin plads :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kæmpe tillykke! Har selv Kolo (i Ballerup, mon i kommer ud til os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Åhr, det drømmer jeg også om. Og jeg fik travlt med at scrolle ned og tjekke, om du havde købt netop det hus, jeg har udset mig. Men pyh, det var ikke det, selv om jeres virkelig også er fint.
  Stort tillykke med det. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åh hvor lækkert, tillykke med kolonihaven.
  kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Tillykke med kolonihaven.
  Hvor er det dog dejligt at den yngre generation er begyndt at flytte ind i “kolonierne”. Det trænger de de til. Vi der bor her er næsten allesammen “alt for gamle” der skal friske spirer og nye blomster til 👍🏼 🌼. 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare hyggeligt ud. Stort tillykke med købet. Højt til loftet, jord under neglene – og måske endda egne kartofler – er noget af det skønneste. Havde vi ikke eget hus med have til herhjemme, havde vi helt klart investeret i en kolonihave!

  God sommer til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yaaay!!! Kæmpe tillykke!! Det kommer I ikke til at fortryde. Vi er så lykkelige for vores. Det var en stor dag, da vi overtog nøglerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Hej
  Det bliver så godt for jer og børnene
  Stort tillykke
  God sommer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Stort tillykke
  Det bliver super godt for jer og børnene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor skønt!!! Tillykke 😊
  Haveliv er guld værd når man har mindre børn, har jeg erfaret, siden vi blev husejere sidste forår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  er du crazy jeg misundelig, virkelig meget. Stort tillykke, Jeg krydser fingre for en dejlig varm sommer så I kan nyde haven 🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe tillykke!!

  Jeg er jo så ikke helt tilhænger af haver (I know, det giver absolut ingen mening at bo på landet i sønderjylland, når man har det sådan)… Men jeg forstår godt behovet for et fristed med grønne omgivelser, når man som jer, bor i hovedstaden…

  Det bliver jeres alle fires åndehul i et storbyliv…

  Så fedt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CamillaR

  Tillykke med det søde kolonihavehus :D
  Det kunne være for lækkert at have sådan et, at komme “væk” men stadig i nærheden af hjemme,,,
  <3 Det byder på mange somre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cana Buttenschøn

   Taaaaaak! Jeg håber og tror du har ret :D Jeg glæder mig i hvert fald helt åndssvagt til at få det indviet!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Los Angeles, barselsknold og næsten færdiguddannet